TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

 

Yksityiskohtaisesti käsitellään tietosuojan teemoja seuraavasti:

 

  1. Yleistä tietoa
  2. Henkilötietojen ja evästeiden käytön periaatteet
  3. Mitä henkilötietoja kerätään ja käsitellään?
  4. Asiakaspuheluiden tallentaminen
  5. Milloin ja miksi keräämme arkaluonteisia henkilötietoja?
  6. Alaikäiset
  7. Kuinka käytämme tietoja?
  8. Mikä on henkilötietojen keräämisen oikeudellinen perusta?
  9. Kenelle siirrämme henkilötietoja?
  10. Kuinka kauan säilytämme teidän henkilötietojanne?
  11. Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?
  12. Turvatoimet
  13. Markkinointi
  14. Evästeet
  15. Muut verkkosivustot
  16. Muutokset tietosuojakäytännössä
  17. Kuinka ottaa meihin yhteyttä?

 

1. Yleistä tietoa

 

Lentoyhtiö JSC aviation company Transviabaltika (yritystunnus 15997381, kotipaikka Karmelava, Kaunasin alue, LT-54460, Liettua, jäljempänä Lentoyhtiö) soveltaa tietosuojatoiminnoissaan alla esitettyjä tietosuojaehtoja (jäljempänä tietosuojakäytäntö).

 

Verkkopohjaisen lentolippujen varausjärjestelmän kautta ostettavien ja myytävien lentolippuja ehdot on määritelty kuluttajansuojalaissa, Viron, Liettuan ja Suomen kauppa- ja teollisuuskamarien suositusten, kansainvälisten sähköistä kauppaa käsittelevien säännösten sekä Lentoyhtiön matkustajien ja matkatavaroiden kuljettamista koskevien sääntöjen mukaisesti. Tietosuojan osalta sovelletaan yleistä tietosuoja-asetusta.

 

Lentolippujen myynti tapahtuu verkkosivuston https://sll.flights/ kautta toiminimellä "Saartelennuliinid".

 

Lentolippujen osto- ja myyntipalvelun tarjoaa lentoyhtiön valtuutettu edustaja ja yhteistyökumppani OÜ Razoone (yritystunnus 11010237, kotipaikka Lõõtsa 8, 11415 Tallinna, Viro, jäljempänä mainittu nimellä Myyjä). Lentoyhtiön matkalippujen verkkovarausjärjestelmän kautta (osoitteessa https://sll.flights/) lippujen osto- ja myyntisovellusta hallinnoi OÜ Razoone, joka on Transviabaltikan valtuutettu edustaja. Lipunmyyntiprosessissa ja palvelun tarjoamisessa on osallisena myös kolmansia osapuolia, joiden tiedot on esitetty kohdassa 9.

 

2. Henkilötietojen ja evästeiden käytön periaatteet

 

Tietosuojakäytännössä on eritelty, kuinka keräämme, käytämme, käsittelemme, siirrämme ja säilytämme henkilötietoja. Lipunoston yhteydessä ennen maksun suorittamista tulee merkitä suostumuksensa yleisiin ehtoihin. Hyväksymällä yleiset ehdot ja siirtyessä maksamaan varatut lentoliput asiakas vahvistaa hyväksyvänsä myös tietosuojaehdot. Tietosuojakäytännön tarkka kuvaus on nähtävissä osoitteessa https://sll.flights/andmekaitsetingimused

 

Puhelimitse varatessa asiakas antaa suullisen hyväksymisen henkilötietojensa käsittelyyn, jotta voimme tarjota tilattua tai tarpeellista tuotetta ja/tai palvelua.

 

Tilatessaan verkkosivustolta tai henkilökohtaisen tapaamisen aikana myyjä soveltaa suostumusperiaatetta saadakseen asiakkaan suostumuksen eli henkilötietojen keräämiseksi vaaditaan kirjallinen suostumus (esimerkiksi allekirjoittamalla lomake tai merkitsemällä valintaruutu).

 

Tehdessä varauksen toisen henkilön puolesta, vastuu on varaajan ja tämä takaa, että henkilö, jonka henkilötiedot toimitetaan myyjälle, on suostunut sen paljastamiseen, on tietoinen tästä ja hyväksyy henkilötietojen suojaamisen ja evästeiden käytön periaatteet.

 

3. Mitä henkilötietoja kerätään ja käsitellään?

 

Palvelun tarjoamisen aikana kerätään, käsitellään ja tallennetaan henkilötietoja palvelun mahdollistamiseksi. Tietojen kerääminen on tarpeen myös, jotta voidaan taata turvallinen, sujuva, tehokas ja organisoitu matkakokemus, joka täyttää lentomatkustajien kuljetusehdot ja lainsäädännössä asetetut turvallisuusvaatimukset.

 

Keräämme henkilötietoja joka kerta asiakkaan käyttäessä tarjottavia palveluja (mm. Myyjän tai myyjän nimissä toimivien edustajien välityksellä), tilatessa tai varatessa lippuja järjestelmiemme kautta, käyttäessä verkkosivustojamme tai soittaessa Myyjän puhelinpalveluun.

 

Keräämme henkilötietoja asiakkaan käyttäessä yhteydenottolomakkeitamme, varatessa lentojamme, tilatessa tuotteitamme ja palveluitamme tai uutiskirjeemme. Samoin keräämme tietoja asiakkaiden osallistuessa vapaaehtoisiin asiakastutkimuksiin, antaessa palautetta tai osallistuessa kampanjoihin. Tallennamme asiakaspalveluun tehtyjä palvelupuheluita paremman palvelun takaamiseksi sekä myös asiakkaiden valitusten ratkaisemiseksi. Verkkosivujen käyttötietoja kerätään evästeiden avulla, joskin kyseessä on sähköinen persoonaton tieto.

 

Keräämme, käytämme, käsittelemme ja tallennamme asiakkaiden ja matkojen osalta seuraavia tietoja:

3.1.         tapahtumien lukumäärä (number of transactions ja record number)

3.2.         oston päivämäärä (sales date)

3.3.         varausnumero (reg loc)

3.4.         lipun numero (TKNE)

3.5.         lentolipun hinta (payment total)

3.6.         tiedot alennustyypistä (Pax type)

3.7.         tittelin perusteella sukupuoli (titel)

3.8.         etunimi (first name)

3.9.         sukunimi (last name)

3.10.      lennon lähtöpaikka (org)

3.11.      lennon määränpää (dst)

3.12.      lennon numero (flight)

3.13.      lennon päivämäärä (departure date)

3.14.      sähköposti

3.15.      matkapuhelinnumero (mobile number)

3.16.      asuinvaltio (country)

3.17.      maksutiedot (payment status)

3.18.      laskunumero (invoice number)

3.19.      maksutavan valinnan tiedot* (payment by)

3.20.      varauksen tila (booking status)

3.21.      puhelu asiakaspalveluun ja puhelun tallenne

3.22.      alennushintaiseen matkaan oikeutettavien syntymäpäivän tarkastus alennuksen varmistukseksi.

 

*      Verkkopankki- tai pankkikorttimaksun yhteydessä Maksekeskus AS -maksutapa. Käteisellä ostaminen on mahdollista vain Myyjän edustajan kautta. Yleisesti ottaen muuta tietoa maksutavan valinnasta myyjä ei käsittele eikä tallenna. Erillisenä tiedusteluna on mahdollisuus saada maksujen välittäjältä rajoitettuja tietoja, mutta säännöllisesti myyjä ei näitä tietoja käsittele eikä kerää. Maksekeskus AS -sivun kautta suoritettavien maksujen yhteydessä rajoitettuja tietoja ovat henkilön nimi, maksun suorittamisen tosiasia, maksun määrä, päivämäärä ja varausnumero sekä henkilön maksukortin kaksi (2) viimeistä numeroa maksettaessa maksukortilla.

 

Edellä lueteltujen tietojen tulee olla ajankohtaisia, tarkkoja ja täydellisiä. Tämä on tarpeen turvallisuuslainsäädännössä määrättyjen velvoitteiden noudattamiseksi. Mikäli edellä lueteltuihin tietoihin tulee tehdä muutoksia, pyydämme ottamaan yhteyttä myyjän OÜ Razoonen yhteystietoihin, jotka on esitetty kohdassa 17.

 

4. Asiakaspuheluiden tallentaminen

 

Puheluina pidetään asiakkaan soittoa OÜ Razoonen asiakaspalveluun ja tätä varten on tallennettu sähköinen äänipuhelu. Asiakaspalveluun saapuneita palvelupuheluita tallennetaan paremman palvelun takaamiseksi ja tarpeen mukaan kohdassa 7 mainitussa tiedonkeruutarkoituksessa, esimerkiksi asiakkaiden valitusten ratkaisemiseksi.

 

4.1.     Puhelun alussa kerrotaan puhelun tallennuksesta.

4.2.     Takaamme, että tallenteeseen ei pääse käsiksi henkilö, jolla ei ole oikeutta tallenteeseen.

4.3.     Tallenteen käsittelyssä takaamme käsittelijän tietojen kokonaisuuden, luottamuksellisuuden ja aitouden.

4.4.     Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä puhelun tallennuksesta lopettamalla palvelupuhelu.

4.5.     Oikeutetusta syystä asiakkaalle taataan pääsy tallenteelle.

4.6.     Sen saadakseen asiakkaan tulee esittää lausunto, joka tulee toimittaa kohdassa 17 esitettyihin yhteystietoihin. Lausunnossa on merkittävä tallennuksen ajankohta.

4.7.     Meillä on oikeus jättää rekisteröidyn pyyntö toteuttamatta ja evätä pääsy tallenteeseen, mikäli rekisteröidylle ei voida toimittaa hänestä kerättyjä tietoja siten, että niistä ei ole haittaa muille.

4.8.     Tarjoamme pääsyn tallenteeseen toimistollamme henkilöllisyystodistuksen perusteella tunnistamisen jälkeen. Pääsy tallenteelle rekisteröidään.

4.9.     Tallennetta säilytetään 2 kuukautta. Määräajan täytytyttä tallenne poistetaan automaattisesti.

 

5. Milloin ja miksi keräämme arkaluonteisia henkilötietoja?

 

Arkaluonteisia henkilötietoja ovat tiedot koskien rodullista tai etnistä alkuperää, poliittisia näkemyksiä, uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia tai ammattiyhdistysjäsenyys, geneettiset tiedot, yksilölliseen tunnistamiseen käytettävät biometriset tiedot, terveystiedot sekä tiedot henkilökohtaisesta elämästä.

 

Useimmiten arkaluonteisia henkilötietoja ei käsitellä. Se voi osoittautua tarpeelliseksi vain henkilön nimenomaisen pyynnön perusteella, mikäli

5.1.     asiakas on pyytänyt meiltä tai lentoaseman pitäjältä erityisiä lääketieteellisiä apuvälineitä, kuten esimerkiksi pyörätuolin tai happimaskin käyttöä,

5.2.     asiakas on jollain toisella tavoin esittänyt vastaavaa tietoa meille tai kolmannelle osapuolelle (esimerkiksi matkanjärjestäjälle, jonka kautta varaus on tehty),

5.3.     asiakas on matkaan liittyen esittänyt muita tiedusteluja, joiden perusteella voidaan tehdä oletuksia uskonnollisten näkemysten tai terveydellisten seikkojen suhteen, esimerkiksi tilannut tietyn ruokavalion.

 

Esittäessään henkilötietoja, jotka edustavat arkaluonteisia henkilötietoja, suostuu asiakas siihen, että voimme kyseisiä tietoja henkilötietosuojan ja evästeiden käytön periaatteiden mukaan kerätä, käyttää, jakaa kolmansille osapuolille ja siirtää Euroopan unionissa, Euroopan talousalueella ja sen ulkopuolelle yleisen tietosuoja-asetuksen ehtojen mukaisesti.

 

6. Alaikäiset

 

Myyjä ei voi määritellä verkkosivustoa käyttävien henkilöiden ikää paitsi tiedustellakseen sitä alennushintaisten lippujen myynnin osalta. Mikäli alaikäinen henkilö (sovellettavan lain mukaan) on toimittanut meille henkilötietoja ilman vanhemman tai huoltajan suostumusta, vanhemman tai huoltajan on otettava meihin yhteyttä poistaaksemme nämä henkilötiedot.

 

7. Kuinka käytämme tietoja?

 

Pääasiassa keräämme henkilökohtaisia tietoja suoraan asiakkaalta tai valtuutetuilta edustajilta (eli asiakkaan valtuuttamilta henkilöiltä), kolmannelta osapuolelta (eli matkanjärjestäjältä tai palveluntarjoajalta) ja muilta kanavilta, mukaan lukien lipputoimistoistamme ja lentoasemapalveluistamme.

 

Tietoa keräämme muun muassa seuraavista syistä:

7.1.     palvelujen tarjoaminen, esimerkiksi tapahtumien käsittely (varauksen tekeminen),

7.2.     teknisen avun tarjoaminen,

7.3.     asiakkaan avustaminen tapahtuman suorittamisessa,

7.4.     lentotietojen välittäminen,

7.5.     verkossa ja lentokentällä asianmukaisen laitteen avulla tapahtuvan lähtöselvityksen helpottaminen,

7.6.     mukautettujen palvelujen tarjoaminen ja asiakkaan tiedusteluihin tai vaatimuksiin vastaaminen,

7.7.     lentokenttäpalvelujen tarjoaminen, esimerkiksi tiedon käsittely jatkolentojen osalta,

7.8.     lentokentän toimintojen suorittaminen sekä tulli- ja maahanmuuttoviranomaisten tiedusteluihin vastaaminen,

7.9.     matkatavarapalvelujen tarjoaminen, esimerkiksi matkatavarakyselyiden, mm. vahingoittuneiden tai kadonneiden matkatavaroiden pyyntöjen käsittely,

7.10.  ateriapalveluiden ja muiden palvelujen tarjoaminen, jotka parhaiten vastaavat asiakkaiden mieltymyksiä ja tarpeita (joista olemme saattaneet olla yhteydessä),

7.11.  asiakkaalle suunnattu markkinointi ja tiedotus myyjän tai valtuutetun edustajan tarjoamien tuotteiden ja palvelujen osalta,

7.12.  tiedon ja uutisten välitys ja muu palveluiden tarjoamiseen liittyvä liiketoiminta,

7.13.  asiakkaaseen yhteyden ottaminen asiakastyytyväisyys- tai tuotetutkimusten yhteydessä,

7.14.  tutkimus- ja kehitystyö sekä analyysit, mm. markkinatutkimus,

7.15.  turvallisuus-, turva- ja oikeusvaatimusten täyttö.

 

8. Mikä on henkilötietojen keräämisen oikeudellinen perusta?

 

Henkilötietojen käsittely tapahtuu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus 2016/679) mukaisesti.

 

Käsittelemme ainoastaan sellaisia tietoja:

8.1.     jotka ovat tarpeellisia tilatun palvelun tarjoamiseksi, sopimuksen täyttämiseksi tai sen valmistelemiseksi,

8.2.     joiden yhteydessä asiakas on antanut suostumuksensa tietojen käsittelemistä varten yhdessä tai useammassa konkreettisessa tarkoituksessa palvelun tarjoamiseen liittyen,

8.3.     jonka käsittely on välttämätöntä yleistä etua koskevan tehtävän suorittamiseksi tai meille uskotun julkisen vallan käyttämiseksi,

8.4.     jonka käsittely on tarpeen henkilön elintärkeiden etujen suojelemiseksi hänen terveydentilaa huomioiden,

8.5.     joiden käsittelyä vaaditaan lainsäädännössä asetettujen vaatimusten perusteella oikeutetun edun täyttämiseksi.

 

9. Kenelle siirrämme henkilötietoja?

 

Henkilötietoja siirretään ainoastaan palvelun tarjoamiseksi ja varmistamiseksi tiukasti rajoitetuissa tapauksissa, joissa laissa säädettyjä henkilötietojen käsittelyn periaatteita noudatetaan tiukasti.

 

Jotta lento sujuisi vaivattomasti, tulee meidän toisinaan jakaa henkilötietoja lentoon liittyvien osapuolien kanssa: tytär- ja sidosyhtiöiden sekä kolmansien osapuolten kanssa, kuten lentoyhtiöiden ja lentoasemien pitäjien, turvallisuushenkilöiden ja matkanjärjestäjien kanssa.

 

Siirrämme henkilötietoja myös kolmansille osapuolille, jotka osallistuvat meiltä tilaamienne palvelujen tarjoamiseen, esimerkiksi lentokentän palvelujen tarjoajille.

 

Julkistamme henkilötietoja myös täyttääksemme lainvalvontaviranomaisten ja hallituksen turvallisuus-, tulli- ja maahanmuuttovaatimukset. Lainsäädäntö voi vaatia lentoyhtiötä antamaan rajavalvontaviranomaisille pääsyn varaustietoihisi tai lentomatkaan. Tässä yhteydessä voidaan mainittuja henkilötietoja siirtää Euroopan unionissa, Euroopan talousalueella ja niiden ulkopuolella. Yllä mainitussa tapauksessa tietoja ei käsitellä muulla tavoin kuin yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

 

Myyjä voi myös käyttää ja julkaista asiakkaan henkilötietoja asianmukaisen tapahtuman tai kyselyn vuoksi henkilöille, jonka henkilöllisyys on asiakkaan tai tämän edustajan puolesta pätevästi todistettu.

 

Transaviabaltikan lisäksi seuraavat tahot käsittelevät asiakkaan henkilötietoja palvelun tarjoamiseksi:

9.1.1.     Lipunmyyntitoiminnon järjestämiseksi OÜ Razoone (virolainen yritys, yritystunnus 11010237).

9.1.2.     Lipunmyynnin erityispiirteiden ja lentolainsäädännön vuoksi Transaviabaltikalla ei voi lipunmyyntitoiminnon järjestämisellä OÜ Razoonen kautta olla täysin erillistä ja riippumatonta myyntikanavaa eli varausjärjestelmää. Varausjärjestelmänä on käytössä kansainvälinen varausjärjestelmä WorldTicket. Kansainvälisessä WorldTicket-varausjärjestelmässä on lentoasemien poistumisohjausjärjestelmän käyttöliittymä, jonka kautta lentokentät tarkistavat varaustiedot lähtöselvitystä varten ja mahdollistavat lipun ostajien nousemisen lentokoneeseen.

9.1.3.     Lipunmyyntiprosessissa WorldTicket A/S:n (tanskalainen yritys, yritystunnus 29794626) varausympäristössä on käytössä myös Maksekeskus AS (virolainen yritys, yritystunnus 12268475) verkkopankki- ja korttimaksuratkaisu, jonka toimesta käsitellään lipunostajien maksua koskevia tietoja.

9.1.4.     Lipunmyynnin jälkeen tietoja käsittelevät AS Tallinna Lennujaam ja Finavia-lentoasemat Helsingissä ja Savonlinnassa sekä maahuolintayhtiöt AS Tallinn Airport GH, Groundpower Oy ja LP Management Oy, kun henkilö käyttää lentokentän kuljetuspalveluja, ja lentokenttähenkilöstö tarkistaessaan WorldTicket-varausjärjestelmän kautta lipun ostaneen asiakkaan tiedot, varmistaa tämän henkilöllisyyden ja päästää kyseisellä lentokentällä lennolle.

9.1.5.     Lipunmyynnin edustaja, jolta voi lipun ostaa suoraan (Estravel AS (virolainen yritys, yritystunnus 10325720), Tiit Reisid OÜ (virolainen yritys, yritystunnus 10055108), AS Wris (virolainen yritys, yritystunnus 10280259), Estair OÜ (virolainen yritys, yritystunnus 10303109) ja Tallinna Lennujaam AS (virolainen yhtiö, yritystunnus 10349560)).

 

10. Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja?

 

Säilytämme henkilötietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen syystä, jota varten ne kerättiin, kuten esimerkiksi noudattaaksemme ostetun lentopalvelun tarjoamiseen liittyviä velvoitteita, myyjän oikeudellisia tai liiketoiminnallisia tarpeita tai sovellettavan lainsäädännön vaatimuksia. Yleissääntönä on, että tiedot varauksesta poistetaan 5 vuoden päästä, mikäli ei ole konkreettista syytä säilyttää niitä pidempään.

 

Laskutukseen liittyvien kirjanpitovelvollisuuden täyttämiseksi laskut säilytetään 7 vuoden ajan.

 

Kyselyiden, kampanjoiden, tiedotteiden ja muun vastaavan välityksellä kerätyt henkilötiedot poistetaan 1 kuukauden kuluttua.

 

11. Mitkä ovat asiakkaan oikeudet?

 

Annettua suostumuksensa henkilötietojensa keräämiseksi, käsittelemiseksi ja käyttämiseksi asiakas voi perua suostumuksensa jatkossa milloin tahansa.

 

Suostumuksen peruminen ei vaikuta perumista edeltävänä aikana voimassa olleen suostumuksen perusteella suoritetun käsittelyn laillisuuteen. HUOMAA! Tämän perusteella ei ole mahdollista peruuttaa jo maksettuja kuluja eikä vaatia niiden palauttamista.

 

Lisäksi on mahdollista vastustaa henkilötietojensa käyttöä markkinointitarkoituksiin ilman, että siitä aiheutuu muita kuluja kuin perushintojen mukaiset siirtokustannukset.

 

Sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti asiakkaalla on oikeus:

11.1       pyytää pääsyä henkilötietoihinsa

11.2       pyytää henkilötietojensa oikaisemista

11.3       pyytää henkilötietojensa poistamista

11.4       pyytää henkilötietojensa käsittelyn rajoittamista

11.5       pyytää tietojen siirtämistä järjestelmästä toiseen

11.6       vastustaa henkilötietojensa käsittelyä.

11.7       Oikeuksien toteuttamiseksi meihin saa yhteyden kohdassa 17 esitetyllä tavalla.

11.8       Asiakkaalla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle tietosuojaviranomaiselle, jona toimii Viron tietosuojavirasto (ks. kohta 17).

 

12. Turvatoimet

 

Myyjä on toteuttanut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet henkilötietojen käsittelyn suojaamiseksi. Meillä on käytössämme turvatoimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi katoamiselta ja varastamiselta sekä luvattomalta käytöltä ja luvattomalta julkaisemiselta.

 

Teknisiä turvatoimia ovat mm. salaus, palomuurit ja tietoverkkosalausprotokolla (SSL). Tarkempaa tietoa keräämiemme henkilötietojen teknisten turvatoimien käytöstä voi lukea verkkosivustoltamme täältä.

 

Esimerkkinä työorganisaation turvatoimista voidaan tuoda useita todentamismenettelyjä, jotka myyjä on toteuttanut yrityksessä ja ulkopuolisten palveluntarjoajien kanssa. Näihin voi kuulua tarkempien tietojen kysely henkilön tunnistamiseksi ennen tietyn palvelun, tuotteen, tai tapahtuman käsittelemistä.

 

Myyjä valvoo myös verkkoliikennettä tunnistaakseen yritykset laittomasti ladata tai muokata henkilökohtaisia tietoja, aiheuttaa petoksia tai laitonta toimintaa tai muuten aiheuttaa vahinkoa.

 

Mikäli asiakkaalla on kysymyksiä liittyen turvallisuuteen, meihin voi ottaa yhteyttä kohdassa 17 esitetyllä tavalla.

 

13. Markkinointi

 

Haluamme lähettää asiakkaillemme tietoja yrityksemme ja kumppaneidemme tuotteista ja palveluista, jotka saattavat kiinnostaa heitä. Asiakas voi perua myöhemmin suostumuksensa markkinointitiedotteiden vastaanottamiseen. Asiakkaalla on oikeus milloin tahansa kieltää meitä ottamasta yhteyttä markkinointitarkoituksessa tai siirtämästä tietojaan myyjän yhteistyökumppaneille. Mikäli asiakas ei halua enää saada markkinointiviestejä, meihin tulee ottaa yhteyttä kohdassa 17 mainittuihin yhteystietoihin.

 

Emme siirrä tai myy henkilökohtaisia tietoja kolmansille osapuolille palveluiden tarjoamisen ulkopuolella.

 

14. Evästeet

 

Evästeet ovat tietokoneelle tallennettuja tekstitiedostoja, jotka keräävät tavallisia lokitietoja ja kävijöiden hakutietoja. Tietoja käytetään verkkosivuston kävijöiden käyttäytymisen seuraamiseen ja tilastollisten raporttien laatimiseen verkkosivuston toiminnasta. Tarkempaa tietoa evästeistä voi lukea verkkosivuilta www.aboutcookies.org ja www.allaboutcookies.org.

 

Mikäli asiakas ei halua verkkosivustomme jättävän evästeitä, tämän tulee kieltää selaimen evästen käyttö. Silloin ei ole mahdollista käyttää ominaisuuksia, jotka edellyttävät verkkosivuston muistavan aiemmat valinnat.

 

Evästeiden käytössä kerättyä tietoa ei ole mahdollista yhdistää tiettyyn henkilöön.

 

15. Muut verkkosivustot

 

Verkkosivustomme sisältää linkkejä muille sivustoille (esimerkiksi maksupalvelun tarjoajat). Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain tätä verkkosivustoa. Muille sivustoille siirtyessä tulee tutustua niiden tietosuojakäytäntöihin.

 

16. Muutokset tietosuojakäytännössä

 

Seuraamme jatkuvasti tietosuojakäytännömme ajankohtaisuutta ja julkaisemme kaikki päivitykset sivustollamme. Henkilötietosuojan ja evästeiden käytön periaatteita päivitettiin viimeksi 12. syyskuuta 2021.

 

 

17. Kuinka ottaa meihin yhteyttä?

 

Myyjä on Transaviabaltikan henkilötietojen käsittelijä, ja mikäli asiakkaalla on kysyttävää henkilötietosuojakäytännöstämme tai hallitsemistamme tiedoista, meihin voi aina ottaa yhteyttä osoitteessa:

 

svl@sll.flights

 

Aihe: henkilötietosuoja

tai

OÜ Razoone

Yritystunnus 11010237

Lõõtsa 8, 11415 Tallinn, Eesti

 

Mikäli vastauksemme ei tyydytä tai herää epäilys, että käsittelemme henkilötietoja lain vastaisesti, tulee ottaa yhteyttä Viron tietosuojavirastoon (www.aki.ee, asiakaspalvelu: 372 56202341, sähköposti: info@aki.ee).